WEBEASY TECHNOLOGIE VOOR VANDAAG EN MORGEN!

Webeasy. Eén manier om alle installaties in uw gebouw te kunnen benaderen, besturen en beheren. Ongeacht welk merk. Ongeacht waar u bent. Ongeacht welk moment van de dag. Vanuit elke webbrowser. Ook op uw smartphone of tablet. Het kan. Met Webeasy. De informatie-uitwisseling tussen verschillende installaties wordt hierdoor sterk vereenvoudigd. En de functionaliteit van de installaties neemt toe door bediening via webpagina’s. Alle techniek in een gebouw kan worden aangestuurd. Met producten van Webeasy, producten van derden of een combinatie daarvan. U bespaart energie en vergemakkelijkt de werkzaamheden. De Alles-in-één-formule leent zich voor elk project, ongeacht de omvang. Dat maakt Webeasy het enige plug-and-play gebouwbeheerssysteem ter wereld.

Met Webeasy beheerst u klimaat- en ruimteregeling, douche-automatisering, energiemanagement, toegangscontrole, inbraakbeveiliging, videobewaking en verlichtingsmanagement. Via standaard producten voor besturing van uiteenlopende gebouwinstallaties. Alle software is ontwikkeld op basis van het Niagara Framework, de wereldwijde standaard voor gebouwautomatisering.

Webeasy Klimaat, Ontdek de voordelen voor u en uw project

Webeasy Klimaat biedt een nieuwe aanpak voor het creëren van besturingsapplicaties voor energieopwekking, verwarming, koeling en ventilatie in een Webeasy Server. Webeasy Klimaat is ontwikkeld op het toonaangevende Niagara Framework. Het versnelt substantieel de engineering van al uw klimaat besturingsapplicaties, terwijl consistentie en goede werking van de besturingsapplicaties gewaarborgd zijn.

Webeasy Server, meer dan alleen monitoren en registreren

De Webeasy Server verzamelt actuele of historische data en presenteert deze op overzichtelijke webpagina’s. Gebruikers kunnen met de opgehaalde data rapportages maken, benchmarking tussen projecten realiseren en interne of externe facturatie verzorgen. Kortom: energiemanagement.

Snel, intelligent I/O-Systeem voor u en uw project

Webeasy heeft een volledig assortiment I/O-modules die in combinatie met een Webeasy Server gebruikt worden. De grote verscheidenheid aan modules stelt u in staat om de meest effectieve configuratie samen te stellen. De I/O-modules communiceren via MODbus-RTU en zijn daardoor open en onafhankelijk. Webeasy Klimaat en deze I/O-modules zijn optimaal op elkaar afgestemd waardoor snelle en betrouwbare engineering mogelijk is. Neemt niet weg dat Webeasy Klimaat ook met producten van derden te gebruiken is.

eSight, software voor energiemanagement

eSight is het meest geavanceerde web based energiemanagementpakket ter wereld. Met onder meer de volgende functionaliteiten: energie dashboard, financiële en energieanalyses, rapportages, alarmen, monitoring en presentatie van data, benchmarking, factuurvalidatie, kostendoorbelasting en emissiehandel. Vanwege de naadloze integratie met de Webeasy Server en Webeasy-producten, is eSight de oplossing voor al uw vraagstukken op het gebied van energiemanagement.

NXT, the NXT LVL in gebouwautomatisering

NXT biedt de mogelijkheid om de prestatie van uw gebouw(en) te meten en te bewaken. Allerlei gewenste rapportages kunnen samengesteld worden. Het genereert naast geëvalueerde historische data ook proactieve data in de vorm van meldingen die de gebouwbeheerder wijzen op een mogelijk probleem. Dit leidt tot grote kostenbesparingen.

U krijgt een eenvoudig dashboard wat integraal, 1 op 1 met de Webeasy Server samenwerkt zonder specifieke poorten en andere IT problemen. The NXT LVL van Webeasy presenteert de gegevens in “sexy” webpagina’s. Bijvoorbeeld een energiespiegel. Het dashboard is er ook voor uw smartphone en tablet.

De Webeasy app, makkelijk, direct en snel

Met Webeasy APP’S kan je de besturing, de bewaking en het beheer van uw gebouw beheersysteem ontsluiten in de palm van je hand. Op de muur, regelkastdeur of onderweg, deze combinatie biedt u uitstraling en functies die u niet eerder gezien hebt in mobiele App’s voor gebouwbeheersystemen. Voor een prijs die lager is dan traditionele GBS LCD-schermen.

Contact

Signum Meet- en Regeltechniek B.V.

Retentieweg 40

7572 PH Oldenzaal

Telefoonnummer: 0541 – 760 790

Telefoonnummers B.G.G.: 06 – 48 88 45 55 / 06 – 270 40 800

E-mail: info@signumregeltechniek.nl