Wij bij signum meet-regeltechniek hebben een team van engineers met een uitgebreide kennis over meerdere software programma’s. Door het volgen van presentaties en update cursussen bij de leveranciers, zijn onze engineers op de hoogte van de nieuwste features en toepassingen.

Signum meet en Regeltechniek is partner van de onderstaande fabricaten

  • Priva Blue ID;
  • Webeasy;
  • Wago;
  • Loxone.

Onze engineers zijn werktuigbouwkundig goed onderlegd, en kunnen adviseren bij het ontwerpen van werktuigkundige en elektrotechnische installaties. Mede door deze kennis komen we in samenspraak tot de juiste regel en beveiligingsstrategie en voorkomen na het inbedrijfstellen veel nazorg.

Door ruime ervaring met gebouwbeheersystemen stelt ons in staat moderne gebouwbeheersystemen te realiseren. Voor softwarebeheer en onderhoud van deze systemen kunt u ook bij ons terecht.

Onze werkwijze van begin tot eind

Voorkom verrassingen en onverwachte kosten. We starten samen met de opdrachtgever een opname op locatie om de installatie zo goed mogelijk in kaart brengen.

In overleg adviseren wij welk regelfabrikaat het beste bij de installatie past. Vervolgens verwerken wij de projectgegevens naar heldere regeltechnische omschrijvingen en regelkastschema’s. Onze projectleider bewaakt en waarborgt de kwaliteit en techniek.

Onze software engineers vertalen de regeltechnische omschrijving naar gebruiksvriendelijke en opmaat gemaakte software.

We doen een kop-staart-test van alle regeltechnische componenten, we laden de projectsoftware. Samen met de opdrachtgever zorgen we voor een functionele test van de gehele regeltechnische installatie aan de hand van de regeltechnische omschrijving.

Contact

Signum Meet- en Regeltechniek B.V.

Retentieweg 40

7572 PH Oldenzaal

Telefoonnummer: 0541 – 760 790

Telefoonnummers B.G.G.: 06 – 48 88 45 55 / 06 – 270 40 800

E-mail: info@signumregeltechniek.nl