Priva Blue ID C-lijn en S-lijn

De Priva Blue ID is een hypermoderne, vrij programmeerbareregelcomputer voor gebouwautomatisering, procesbesturing en telemetrie.

Maatwerk voor elke installatie

Dankzij zijn modulaire opbouw is de Priva Blue ID perfect af te stemmen op iedere installatie. Bovendien kan het systeem in een later stadium gemakkelijk worden uitgebreid. De ingang- en uitgangsmodulen (I/O-modulen) van de Blue ID zijn universeel en multifunctioneel, waardoor aansluitingen optimaal kunnen worden benut. Via de bijbehorende bedien-unit zijn alle instellingen te bekijken en te wijzigen.

Betrouwbaar en veilig

De hoge verwerkingssnelheid, het ruime geheugen en de vele ingebouwde veiligheidsvoorzieningen van de Blue ID waarborgen de betrouwbaarheid en continuïteit van het Priva gebouwbeheersysteem. Via geïntegreerde interventieschakelaars kan op elk gewenst moment worden ingegrepen in de automatische besturing.

Overzichtelijk assortiment

Een Compri Blue ID is opgebouwd uit de volgende modulen:

  • basismodulen;
  • ingangs- en uitgangsmodulen (I/O-modulen);
  • bediening

Deze modulen vormen een overzichtelijk assortiment, waarmee het mogelijk is regelcomputers samen te stellen met nul tot honderden in- en uitgangen. Wanneer alle ruimte van een Blue ID benut, zodat verdere uitbreiding met modulen niet meer mogelijk is, dan is het gebouwbeheersysteem eenvoudig uit te bouwen met een volgende Blue ID. De regelcomputers zijn via diverse (netwerk)verbindingen te koppelen.

Alle modulen zijn eenvoudig op een DIN-rail te klikken. Door de modulen tegen elkaar te schuiven worden de benodigde onderlinge verbindingen gemaakt.

Mogelijkheden

Een Compri Blue ID softwaremodulen :

  • BGrid;
  • Cloudservice;
  • Room en zone controle;
  • Blue ID;

Priva Blue ID, Intuïtieve bediening voor elk type gebruiker

Vanaf nu hebt u geen modem- of VPN-verbinding meer nodig voor het op afstand bedienen, beheren en onderhouden van uw Priva Blue ID gebouwbeheersysteem en hoeft uw installateur ook niet voor elke aanpassing of elk probleem in het systeem langs te komen. Priva Blue ID biedt u nu de mogelijkheid om het systeem op afstand te laten beheren, via de Cloud-oplossingen van Microsoft Azure.

Contact

Signum Meet- en Regeltechniek B.V.

Retentieweg 40

7572 PH Oldenzaal

Telefoonnummer: 0541 – 760 790

Telefoonnummers B.G.G.: 06 – 48 88 45 55 / 06 – 270 40 800

E-mail: info@signumregeltechniek.nl